Salgsbetingelser

Disse betingelser gælder for alle leverancer fra www.Fredslundvin.dk

Fragt

Din ordre afsendes 2-3 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling.
Opstår der problemer med at levere den bestilte vin, vil du blive kontaktet umiddelbart efter, vi har modtaget din bestilling. Levering af varer fra fredslundvin.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark og leveringstiden er typisk 2-3 arbejdsdage.

Fragtpriser
1-6 flasker 95,-kr
Over 6 flasker 160,-kr

SPECIALTILBUD VED LEVERING – FRAGTFRI LEVERING VED KØB OVER 1500,-KR

Bemærk; Vin fremsendes kun i Danmark, undtagen Grønland og Færøerne.

Retur og Fortrydelsesret

Ifølge Forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af returret.  I forbindelse med indkøb til fester eller andre større arrangementer, kan det aftales at overskyende uåbnet vin kan leveres tilbage. Kontakt os for at høre nærmere.

 Vi henviser i øvrigt forbrugeraftalelovens kapitel 3, §5, stk. 3 pkt. 4, hvor det fremgår, at fødevarer/drikkevarer ikke er omfattet af returret.

Priser og betaling

Alle priser er i danske kroner og de i dag gældende afgifter. Der tages forbehold for udsolgte varer, tastefejl, afgiftsændringer samt for udefra kommende pris- og valutaændringer.

Du har mulighed for at betale med følgende kort: Dankort, Visa/Dankort og E-Dankort.

Gebyr fra Nets for online betaling med betalingskort på 1.39,- tilfalder kunden. Beløbet er inkl. moms.

Beløbet trækkes først når varen afsendes.

I forbindelse med online-handel er sikkerheden helt afgørende. Derfor har Fredslund Vin valgt en af markedets bedste sikkerhedsløsninger, nemlig det såkaldte SSL-sikkerhedssystem. Det er sikkerhedssystemet, der sørger for at kryptere alle indtastede oplysninger (inkl. kreditkortsoplysninger), så de ikke bliver tilgængelige for andre. Så i forbindelse med en elektronisk betaling lagres der af sikkerhedsmæssige grunde INGEN kreditkortoplysninger, kun i selve betalingsøjeblikket, skal der i et vist omfang overføres finansielle oplysninger til NETS, hvilket sker under iagttagelse af maksimale sikkerhedsforanstaltninger via en krypteret SSL- forbindelse og det er kun NETS, der kan læse det.

Yderlige oplysninger om sikkerhed ved handel på nettet kan findes på adressen www.forbrugersikkerhed.dk.

Reklamation

Fredslund Vin yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, dog følger reklamationen varens naturlige holdbarhed. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler skal meddeles Fredslund Vin indenfor rimelig tid. Varen kan returneres for ombytning eller efter aftale evt. kreditering. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Fredslund Vin
Starreklintevej 16
4534 Hørve

Email: helge@fredslundvin.dk